Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați muschiul de porc la grătar cu cartofi încrețiți, Mojo Verde și Mojo pic. Această rețetă servește 6. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 431 calorii, 29G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, semințe de chimen, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, Pinchos Morunos (frigarui de porc spaniol) cu Mojo Picon # SundaySupper, și Cotlet De Porc La Grătar Cubanez Mojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scor de grăsime pe coapsa de porc într-un model de trapă încrucișată. Puneți carnea de porc cu o furculiță de 15 ori. Smash patru catei de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Carne De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Puneți carnea de porc și usturoiul într-o pungă de plastic resigilabilă, împreună cu 1 linguriță piment pimentn, 2 linguri ulei de măsline, suc de lămâie, 1 lingură oțet de vin roșu și 1/2 linguriță sare. Sigilați punga și strângeți-o pentru a combina și freca marinada în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Usturoi Goya®
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Se pune la frigider și se marinează cel puțin patru ore sau până peste noapte.
4
Când este gata de gătit, scoateți carnea de porc din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe jumătate din grătarul de cărbune. Puneți o tigaie de aluminiu de unică folosință sub partea rece a grătarului. Alternativ, setați jumătate din arzătoarele unui grătar pe gaz la foc mare. Setați grătarul de gătit în poziție, acoperiți branhia și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Pâine Cu Nuci și Stafide
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
5
Așezați coapsa de porc peste partea fierbinte a cărbunilor și gătiți până când toate părțile se rumenesc, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Transferați carnea de porc în partea răcoroasă, acoperiți grătarul cu orificiile de aerisire deschise și gătiți, rotind ocazional, până când carnea de porc înregistrează 140 F în centru, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
În timp ce carnea de porc se gătește, reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Așezați cartofii într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru după gust. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
11
Pregătiți mojo verde tocând aproximativ 5 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®
12
Așezați usturoiul, oțetul de sherry, coriandrul, oregano, pătrunjelul și 1/4 linguriță de semințe de chimen într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Sherry
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
13
Adăugați piper serrano și pulsați până formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
14
Adăugați 1 felie de pâine, 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 linguriță de sare. Puree până se omogenizează, adăugând până la 1/4 cană de apă în trepte de 1 lingură pentru a obține o consistență asemănătoare sosului. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
15
Pentru a face mojo pic-ul, tocați aproximativ 3 căței de usturoi rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
16
Așezați usturoiul, restul de 1/4 linguriță semințe de chimen, ardei roșii, restul de 1/2 linguriță piment pimentn, ardei roșu zdrobit și restul de 2 linguri oțet de vin roșu într-un blender. Pulsează până formează un piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
17
Adăugați restul de felie de pâine și 1/2 linguriță de sare. Cu blenderul în funcțiune, adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline într-un flux constant și piure până se omogenizează, adăugând până la 2 linguri de apă în trepte de 1 lingură pentru a obține o consistență asemănătoare sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
18
Când carnea s-a odihnit, sculptați și serviți cu cartofi și ambele sosuri.