Muschi de porc cu sos Pinot Noir

Muschi de porc cu sos Pinot Noir
Muschiul de porc cu sos Pinot Noir necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 430 calorii, 43G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.06 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. 59 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de vin pinot noir, demi-glace, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Afine Cu Pinot Noir, Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir, și Sos picant de afine cu Pinot Noir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Feliați fiecare filet transversal în 4 bucăți egale. Înfășurați 1 bucată de slănină în jurul cărnii de porc și fixați-o cu scobitoare sau frigărui de lemn. Repetați cu restul de porc și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Carne De PorcCarne De Porc
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
FrigaruiFrigarui
3
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
4
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc moderat-mare, adăugați carnea de porc și gătiți până se rumenesc, întorcându-se o dată, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați tigaia la cuptor și gătiți până când nu mai este roz la mijloc și slănina este aurie și crocantă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Într-o tigaie mare la foc moderat, gătiți slănina rămasă până când este crocantă, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie. Păstrând grăsimea în tigaie la foc moderat, adăugați șalotele în tigaie și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
8
Adăugați demi-glace și vin și aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinVin
9
Serviți carnea de porc cu un strop generos de sos pinot noir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot NoirPinot Noir
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista