Muschiță de porc la Napoli
Reteta Muschi de porc alla Napoli poate fi facuta in aproximativ 55 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 246 de calorii , 24 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Pentru 1,31 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ardei, roșii roma, muschii de porc și alte câteva ingrediente, le puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53% . Încercați Cookinghow Penne Alla Vodka , Fettuccine Alla Carbonara, With No Crem Necessary și Linguine Alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Încinge uleiul într-o tigaie de fontă la foc mediu-mare. Rumeniți carnea de porc pe toate părțile în tigaie.
Se amestecă roșiile, măslinele, vinul, rozmarinul și usturoiul într-un castron.
Se toarnă peste carnea de porc. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți tigaia cu carne de porc în cuptorul preîncălzit și coaceți 30 de minute, la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C).
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsând amestecul de roșii și sucurile rămase.
Pune tigaia la foc mediu și amestecă treptat crema. Amestecând constant, aduceți la fierbere. Reduceți focul la mic și continuați să gătiți 5 minute, până se îngroașă. Tăiați carnea de porc și stropiți cu sosul de smântână pentru a servi.