Muschiță de porc la Napoli
Mușchiul de porc alla Napoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 246 de calorii , 24 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați măsline, muschii de porc, roșii roma și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 82 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70% . Acest scor este solid. Încercați Cookinghow Penne Alla Vodka , Fettuccine Alla Carbonara, With No Crem Necessary și Linguine Alla Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Încinge uleiul într-o tigaie de fontă la foc mediu-mare. Rumeniți carnea de porc pe toate părțile în tigaie.
Se amestecă roșiile, măslinele, vinul, rozmarinul și usturoiul într-un castron.
Se toarnă peste carnea de porc. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți tigaia cu carne de porc în cuptorul preîncălzit și coaceți 30 de minute, la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C).
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsând amestecul de roșii și sucul rămas.
Pune tigaia la foc mediu si amesteca treptat crema. Amestecând constant, aduceți la fierbere. Reduceți focul la mic și continuați să gătiți 5 minute, până se îngroașă. Tăiați carnea de porc și stropiți cu sosul de smântână pentru a servi.