Muschiță de porc la Napoli

Muschiță de porc la Napoli
Mușchiul de porc alla Napoli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 246 de calorii , 24 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și cumpărați măsline, muschii de porc, roșii roma și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 82 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 70% . Acest scor este solid. Încercați Cookinghow Penne Alla Vodka , Fettuccine Alla Carbonara, With No Crem Necessary și Linguine Alla Carbonara pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
1 șuncă Afumată, Aproximativ 7 Kg1 șuncă Afumată, Aproximativ 7 Kg
2
Încinge uleiul într-o tigaie de fontă la foc mediu-mare. Rumeniți carnea de porc pe toate părțile în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Până La 5 Roșii Medii, Tocate Grosier4 Până La 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 Roșii Medii, Tocate GrosierLa 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
3
Se amestecă roșiile, măslinele, vinul, rozmarinul și usturoiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Lingura Rasa Sare De MareLingura Rasa Sare De Mare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Cps Apa ReceCps Apa Rece
4
Se toarnă peste carnea de porc. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe3 Linguri De Rozmarin Tocat Mărunt, 4 Până La 5 Crenguțe
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Puneți tigaia cu carne de porc în cuptorul preîncălzit și coaceți 30 de minute, la o temperatură internă minimă de 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șuncă Afumată, Aproximativ 7 Kg1 șuncă Afumată, Aproximativ 7 Kg
La 5 Roșii Medii, Tocate GrosierLa 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
6
Scoateți carnea de porc din tigaie, lăsând amestecul de roșii și sucul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 Roșii Medii, Tocate GrosierLa 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
7
Pune tigaia la foc mediu si amesteca treptat crema. Amestecând constant, aduceți la fierbere. Reduceți focul la mic și continuați să gătiți 5 minute, până se îngroașă. Tăiați carnea de porc și stropiți cu sosul de smântână pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 5 Roșii Medii, Tocate GrosierLa 5 Roșii Medii, Tocate Grosier
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista