Musaca

Musaca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moussakan. Această rețetă servește 8 și costă 3,19 USD pe porție. O porție conține 753 calorii, 32g de proteine, și 55g de grăsime. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână unt, scorțișoară, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. 1302 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Musaca, Musaca, și Musaca.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul de carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare și rumeniți carnea măcinată. Apropo, carnea se va rumeni cel mai bine dacă nu o amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa cam la jumătatea procesului de rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Presară sare peste carne și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați condimente și pastă de roșii: odată ce carnea s-a rumenit și ceapa s-a înmuiat, adăugați usturoiul, ienibaharul, scorțișoara, piperul negru, oregano și pasta de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Se amestecă bine și se gătește 2-3 minute.
1
Adăugați vinul roșu și amestecați bine. Aduceți sosul la foc mic, reduceți focul și continuați să fierbeți ușor, neacoperit timp de 20 de minute. Opriți căldura. Gustați pentru sare și adăugați mai mult dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Adăugați coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
3
Se amestecă bine și gust. Dacă sosul are nevoie de mai multă aciditate, adăugați mai mult suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Pune sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Pregătiți cartofii și vinetele
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1
Se amestecă 1/2 cană de sare cu cele 8 căni de apă într-o oală mare sau recipient. Aceasta va fi saramura pentru vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
6 pregătiți vinetele: tăiați partea superioară și inferioară a vinetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Tăiați fâșii groase de piele de pe vinete pentru a le da un aspect dungat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Puțină piele pe vinete este bună pentru textură, dar lăsând totul aprins face musaca greu de tăiat mai târziu și poate adăuga amărăciune, ceea ce nu doriți. (Unele rețete de musaca lasă pielea aprinsă și te pun să feliezi vinetele pe lungime, ceea ce este o opțiune dacă preferi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
5
Feliați vinetele în runde de 1/4 inch și aruncați-le în saramură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
6
7 vinete de saramură: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Lăsați vinetele să stea în saramură 15-20 de minute, apoi scoateți-le într-o serie de prosoape de hârtie pentru a se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Așezați un prosop de hârtie pe tejghea, stratificați niște vinete pe el, apoi acoperiți cu o altă foaie de prosop de hârtie și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
8 fierbeți cartofii decojiți, tăiați felii: pe măsură ce vinetele se înmoaie, curățați și tăiați cartofii în runde de 1/4 inch. Fierbeți – le în apă sărată timp de 5-8 minute-le doriți puțin gătite, dar nu mai crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Se scurge și se lasă deoparte.
11
9 gătiți rundele de vinete: pentru a găti vinetele, fierbeți sau grătați rundele. De asemenea, puteți prăji rondele de vinete, dar acestea tind să absoarbă mult ulei în acest fel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Pentru a grăta rundele de vinete, obțineți un grătar foarte fierbinte și închideți capacul. Vopsiți o parte a rundelor de vinete cu ulei de măsline și grătiți 2-3 minute. Când sunt terminate pe o parte, vopsiți cealaltă parte cu ulei și răsturnați. Când vinetele sunt frumos la grătar, puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Pentru a fierbe, tapetați o tigaie sau o tigaie cu folie de aluminiu. Vopsea cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
14
Așezați rondele de vinete pe folie și periați cu ulei de măsline. Se fierbe 3-4 minute până se rumenesc ușor pe o parte, apoi se răstoarnă și se fierbe încă câteva minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Se prepară B-ul
16
Încălziți laptele într-o oală la foc mediu până la abur (aproximativ 160 de grade). Nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți untul într-o oală mică la foc mediu. Când untul s-a topit complet, amestecați încet făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați acest roux să fiarbă la foc mediu-mic timp de câteva minute. Nu lăsați să se întunece prea mult.
3
Adăugați lapte în roux: încetul cu încetul, turnați laptele aburit, amestecând continuu. Se va configura și se va îngroșa dramatic la început, dar continuați să adăugați lapte și să amestecați, sosul se va slăbi. Întoarceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
4
Adăugați aproximativ o linguriță de sare și nucșoara. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron și bateți pentru a combina. Temperați ouăle, astfel încât să nu se amestece când le puneți în sos. Folosind două mâini, una cu un tel, cealaltă cu o ladă, turnați încet în ouă o cantitate de două ladă de fierbinte B-chamel, amestecând tot timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se toarnă încet amestecul de ouă înapoi în B-chamel în timp ce se amestecă amestecul. Păstrați sosul la foc foarte mic, nu lăsați să fiarbă sau să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Termină musaca
4
Strat caserola cu cartofi și vinete: Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți o caserolă cu cartofii, suprapunându-se ușor. Acoperiți stratul de cartofi cu un strat de felii de vinete (folosiți doar jumătate din felii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
6
15 acoperiți feliile de vinete cu sosul de carne. Apoi stratificați feliile de vinete rămase deasupra cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
7
Presară deasupra jumătate de brânză. Puneți B-ul de B-chamel peste tot într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Presară deasupra restul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1
Se coace la 350 de grade F timp de 30-45 de minute, sau până când blatul se rumeneste frumos.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați musaca să se răcească cel puțin 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru musaca. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista