Musaca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Moussakan. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 304 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, sos de spaghete gros, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Musaca, Musaca, și Musaca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți vinetele și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch.
Așezați pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți feliile cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când vinetele sunt fragede și ușor rumenite, întorcându-se o dată.
Lasă să se răcească ușor.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați carne și gătiți până se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Se scurge și se usucă cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Puneți carnea în tigaie; adăugați sos de spaghete, scorțișoară și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când amestecul de carne se îngroașă, amestecând ocazional.
Înveliți un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch cu spray de gătit; așezați jumătate din feliile de vinete în vas; acoperiți cu jumătate din amestecul de carne. Repetați straturile cu feliile de vinete rămase și amestecul de carne rămas.
Combinați supa și apa într-un castron mediu, amestecând până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de carne.
Combinați pesmetul și brânza într-un castron mic.
Presărați amestecul de firimituri peste amestecul de supă.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se fierbe.