Mure Grunt
Blackberry Grunt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 314 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 86 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mure, praf de copt, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Mure Grunt, Mure Grunt, și Grunt De Caise.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați o bucată de folie pe raftul inferior al cuptorului pentru a prinde picăturile.
Așezați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu în vasul unui robot de bucătărie și procesați timp de 3 până la 4 impulsuri.
Se toarnă amestecul într-un bol mare de amestecare și, folosind mâinile, se lucrează untul în amestecul de făină până când aproximativ jumătate din grăsime dispare și restul se lasă în bucăți de mazăre. Faceți o fântână în centrul amestecului și adăugați Zara și amestecați cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn doar până se reunesc. Întoarceți amestecul pe o bucată de pergament sau hârtie cerată care a fost ușor prăfuită cu făină, formați-o într-o bilă și înfășurați-o și păstrați-o la frigider în timp ce pregătiți umplutura.
Combinați murele, zahărul, apa și ghimbirul într-un bol mare de amestecare.
Se toarnă amestecul într-o tigaie din fontă de 10 inci și se pune la foc mediu. Aduceți acest lucru la foc mic reduceți focul la mediu scăzut și continuați să gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 minute, sau până când lichidul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l ușor pe amestecul de fructe folosind un vas de 1 uncie sau o lingură mare, distribuindu-l uniform deasupra.
Coaceți la cuptor timp de 15 până la 20 de minute sau până când blatul abia începe să se rumenească.
Scoateți din cuptor și lăsați mormăitul să se răcească timp de 15 până la 30 de minute înainte de servire.