Murături de mărar Pop

Murături de mărar Pop
Muraturi mărar Pop este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de apă, castraveți murați, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Murături De Mărar, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.

Instrucțiuni

1
Puneți castraveții într-o oală mare și acoperiți cu cuburi de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Lăsați-i să stea cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de
3
Se scurge și se usucă.
4
Așezați apa, oțetul, zahărul, sarea de murat și condimentele de murat într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați castraveții în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/2 inch de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
ApăApă
6
Puneți 1 cap de mărar și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
MărarMărar
7
Se toarnă lichidul fierbinte de decapare în borcane, umplând până la 1/4 inch de jantă. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
8
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați timp de 5 minute sau timpul recomandat de agentul de extindere a județului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Dacă borcanele nu s-au sigilat corect, refrigerați-le și mâncați în două săptămâni. A se păstra într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 1 săptămână înainte de deschidere.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista