Murături de mărar Pop
Muraturi mărar Pop este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 14 porții. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de apă, castraveți murați, oțet distilat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Murături De Mărar, Murături De Mărar, și Murături De Mărar.
Instrucțiuni
Puneți castraveții într-o oală mare și acoperiți cu cuburi de gheață.
Lăsați-i să stea cel puțin 2 ore, dar nu mai mult de
Așezați apa, oțetul, zahărul, sarea de murat și condimentele de murat într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 15 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați castraveții în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/2 inch de sus.
Puneți 1 cap de mărar și 1 cățel de usturoi în fiecare borcan.
Se toarnă lichidul fierbinte de decapare în borcane, umplând până la 1/4 inch de jantă. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi coborâți cu grijă borcanele în oală folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inch între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, până când nivelul apei este de cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere completă, acoperiți oala și procesați timp de 5 minute sau timpul recomandat de agentul de extindere a județului.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). Dacă borcanele nu s-au sigilat corect, refrigerați-le și mâncați în două săptămâni. A se păstra într-o zonă rece și întunecată și așteptați cel puțin 1 săptămână înainte de deschidere.