Murături De Mărar Cu Usturoi

Murături De Mărar Cu Usturoi
Murăturile de mărar de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 10 și costă 82 cenți pe porție. O porție conține 39 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1583 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, boabe de piper, semințe de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Murături De Mărar Cu Usturoi, Murături De Mărar Cu Usturoi, și Crock Pot Usturoi Marar Muraturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine borcanele în apă caldă și săpun. Dacă intenționați să faceți murături stabile la raft, pregătiți o cutie de baie cu apă clocotită. Puneți capacele proaspete ale borcanelor de conserve într-o cratiță mică cu 3 inci de apă și puneți-le la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Spălați și uscați castraveții kirby.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
3
Îndepărtați capătul florii.
4
Tăiați în chipsuri, sulițe sau lăsați întregi, în funcție de preferințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
5
Combinați oțetul, apa și sarea în tigaia cu sos și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Împărțiți în mod egal căței de usturoi, semințe de mărar, boabe de piper negru și fulgi de chili roșii între borcane. Împachetați castraveții pregătiți în borcane cât de strâns puteți, fără a-i zdrobi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Semințe De MărarSemințe De Mărar
7
Se toarnă saramura în borcane, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch (adică spațiul dintre suprafața saramurii și marginea borcanului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
8
Îndepărtați bulele de aer din borcane atingându-le ușor. De asemenea, puteți utiliza un bețișor de lemn sau o ustensilă din plastic pentru a ajuta la îndepărtarea bulelor încăpățânate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
9
Ștergeți jantele și aplicați capacele și benzile (nu le înșurubați prea strâns).
10
Dacă procesați borcane pentru stabilitatea raftului, coborâți borcane în vasul dvs. de procesare. Când apa revine la fierbere, setați un cronometru timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Când timpul a trecut, scoateți borcanele din vasul de conserve și lăsați-le să se răcească. Când borcanele sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, verificați sigiliile.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Dacă alegeți să nu vă procesați borcanele, lăsați-le să se răcească înainte de a le pune în frigider. Rețineți că borcanele dvs. se pot sigila în timpul procesului de răcire. Cu toate acestea, fără procesul de baie de apă clocotită, asta nu înseamnă că sunt stabile la raft. Încă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Lăsați murăturile să se odihnească cel puțin o săptămână înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista