Noroc verde și mazăre cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.78 pe portie. O porție conține 807 calorii, 68G de proteine, și 48G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, mazăre cu ochi negri, șuncă fără semibon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun închis, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Brun Cu Unt Brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați a Pentru noroc: cremă de verdeață, A Pentru noroc: prăjituri de mazăre cu ochi negri, cu verdeață și cartofi dulci, și Mult Noroc Supă De Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați primele 5 ingrediente într-un 6-qt. aragaz lent. Se amestecă împreună zahărul brun și muștarul; frecați amestecul peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Muștar
șuncă
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Puneți șunca în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la maxim 6 până la 7 ore sau până când șunca este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Descoperiți și adăugați verdeață. Acoperiți și gătiți la maxim 1 oră sau până se înmoaie. Feliați șunca și serviți cu amestec de verdeață.