Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie)
Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 411 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, muștar, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Trestie De Sirop Pecan Plăcintă, Sirop De Trestie Glazurate Aripi Calde, și Rețetă De Șuncă De Pecan, Bourbon Și Sirop De Trestie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-un vas nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Așezați oțetul alb, chimenul măcinat, muștarul, ceapa, ceapa, sarea și piperul în blender sau robotul de bucătărie.Frecați amestecul de ceapă peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet Alb Distilat
Chimen Măcinat
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați-l să se odihnească timp de 2 până la 3 zile la frigider.
4
Încălziți uleiul într-o oală mare și așezați carnea de vită și rumeniți-o, arzând-o pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați apa, frunzele de dafin, cimbru și oregano. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe aproximativ 3 ore sau până când carnea este foarte fragedă.Luați carnea de vită din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 Cesti Catei De Usturoi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați melao în oală și amestecați cu apa de gătit care a rămas în oală din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se amestecă bine și se gătește aproximativ 2 minute la foc mic.
3
Așezați sosul într-un blender și amestecați până se omogenizează și turnați deasupra cărnii de vită.