Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile de salată de cartofi. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 83 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cartofi, sare, sos de salată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mușcături De Salată De Cartofi, Mușcături De Salată De Cartofi, și Mușcături De Salată De Cartofi Parmezan Cu Lămâie-Caper.
Instrucțiuni
1
Se încălzește până la 400 F.
2
Așezați cartofii într-o tigaie de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până se înmoaie. Se răcește 10 minute sau până se răcește suficient pentru a se descurca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Tăiați cartofii în jumătate. Cu melon baller, scoateți interiorul cartofilor într-un castron mediu, lăsând o căptușeală de 1/4 inch de carne de cartof în jurul marginilor cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Coji De Paste
Pepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Bol
5
Presărați cojile cu 1/2 linguriță de sare. La carnea de cartofi în castron, adăugați restul de 1/2 linguriță de sare și ingredientele rămase, cu excepția cepei și ridichilor; se amestecă bine, rupând cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Ridiche
Ceapă
Coji De Paste
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Tăiați o felie foarte subțire de pe fundul fiecărei cochilii de cartofi, astfel încât cartofii să stea în poziție verticală. Umpleți fiecare coajă de cartof cu aproximativ 1 lingură de amestec de umplutură. Se acoperă cu ceapă. Capac; la frigider aproximativ 1 oră sau până la răcire.