Mozzarella proaspătă la grătar și caise pe aluat

Mozzarellanul proaspăt la grătar și caisul pe aluat este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 20 de porții cu 91 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat, copt ferm, mozzarella și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola, Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta, și Legume marinate la grătar cu Mozzarella proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o parte a fiecărei felii de pâine. Întoarceți 2 felii deasupra și deasupra cu caise, împărțind uniform.
Se presară cu zahăr scorțișoară după gust. Se acoperă cu mozzarella și feliile de pâine rămase, cu unt în sus.
Gatiti sandvisurile intr-o tigaie mare la foc mediu, intorcand o data, pana devin aurii si crocante pe ambele parti, aproximativ 8 minute in total.