Mousse De Ciocolată Torte
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 569 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,07 USD pe porție. Este perfect pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână zahăr pudră, zahăr pudră suplimentar, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mousse De Ciocolată Torte, Mousse De Ciocolată Torte, și Ciocolata Caramel Mousse Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul numai al tăvii cu arc de 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, uleiul, apa și oul până se omogenizează. Se amestecă 1 pungă din bucățile de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tigaie; se întinde uniform.
Presărați nuci pecan și bucăți de caramel peste aluat; apăsați ușor.
Coaceți 27 până la 32 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește complet pe grătar, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Rulați cuțitul ascuțit în jurul părții tigaiei pentru a slăbi stratul de brownie.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1 cană din bucățile de ciocolată rămase descoperite la 1 minut; se amestecă până se omogenizează. Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, 1/2 cană zahăr pudră și vanilia cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Bateți ciocolata topită în amestecul de brânză cremă.
Rezervați 1/4 cană de frișcă. Într-un castron mare răcit, bateți frișca rămasă la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți amestecul de brânză cremă de ciocolată în frișcă până când nu rămân dungi albe. Spoon mousse peste stratul brownie, netezirea de sus. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până când mousse-ul este setat.
Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rămânând bucăți de ciocolată de 1/2 cană neacoperite la 1 minut; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă 1/4 cană de frișcă rezervată până se omogenizează. Rulați o spatulă subțire și flexibilă în jurul părții tigaiei pentru a slăbi torte; îndepărtați partea tigaiei. Puneți amestecul de ciocolată caldă deasupra mousse-ului, permițând unora să stropească pe părți. Partea superioară netedă a torte cu spatulă subțire și flexibilă. Dați la frigider 30 de minute sau până la servire.
Chiar înainte de servire, așezați ușor stencil fulg de zăpadă de 4 inci pe torte. Folosind o strecurătoare fină cu plasă de sârmă, Cerneți zahăr pudră suplimentar peste șablon. Ridicați cu atenție stencil de la torte; repetați pentru fulgi de zăpadă suplimentari.