Mousse de ciocolată, cafea, Cardamom și scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de ciocolată, cafea, Cardamom și scorțișoară. Această rețetă face 4 porții cu 281 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți ciocolată, zahăr, espresso și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mousse De Ciocolată Cu Cardamom Portocaliu, Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom, și Iubitorii De Ciocolata Triple Layer Cafea Caramel Ciocolata Mousse Prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 4 x 120 ml ramekins sau pahare de servire în frigider; Acest lucru va ajuta mousse-urile să se stabilească rapid. Rupeți ciocolata în bucăți, apoi puneți-o într-un castron mare rezistent la căldură cu semințele de cafea și cardamom. Puneți peste o tigaie cu apă clocotită timp de aproximativ 3 minute până când ciocolata s-a topit, amestecând ocazional cu o lingură de lemn și asigurându-vă că vasul nu atinge apa fierbinte.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească ușor. Odată ce ciocolata s-a răcit câteva minute, bateți gălbenușurile pe rând, folosind o lingură de lemn.
Așezați albușurile într-un castron separat și, folosind un tel cu balon sau un bătător electric, bateți până la vârfuri moi. Introduceți zahărul în albii rigizi și continuați să bateți până când amestecul este lucios și asemănător bezea. Se amestecă o lingură de albi în ciocolata topită – acest lucru ajută la slăbirea amestecului – apoi se pliază cu grijă și ușor în restul bezea. Puneți amestecul în ramekinele sau paharele răcite și răciți cel puțin 40 de minute (sau până la 2 ore dacă timpul permite).
Se serveste pe farfurii cu un dollop bun de CR fra crumpormme fra topped cu un pic de ciocolată rasă, în cazul în care a plăcut.