Mousse de ciocolată albă și cardamom
Se pot face mousse de ciocolată albă și cardamom în aproximativ 40 de minute. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food are 23 de fani. Dacă aveți la îndemână cremă dublă, păstăi de cardamom, ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Prăjitură cu brânză cu zmeură și ciocolată albă congelată, Înghețată de budincă de banane Choc-a-block, și Cardamom De Piersici Albe Se Sfărâmă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aduceți crema doar la fiert cu păstăile de cardamom, apoi lăsați-o deoparte la infuzat timp de 15 minute.
Păstrați un pătrat de ciocolată deoparte și topiți restul ușor într-un castron mare peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Se strecoară în cremă, apoi se bate cu un tel electric timp de câteva minute pentru a se îngroșa ușor.
Se toarnă în oale, se acoperă și se răcește timp de 4 ore, sau până la 2 zile, până se răcește și se fixează. Radeți foarte fin peste pătratul rezervat de ciocolată albă pentru a servi.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Mousse poate fi asociat cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.