Mousse Cremoasă De Ficat De Pui

Mousse Cremoasă De Ficat De Pui
Mousse cremos de ficat de pui ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.33 pe portie. O porție conține 421 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Un amestec de unt, șalotă, sare și piper kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Mousse De Ficat De Pui, și Mousse De Ficat De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți semințele de muștar la foc moderat până la prăjit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie.
3
Încălziți 4 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
5
Adăugați ficatul, condimentați cu sare și piper și gătiți până abia roz în interior, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6
Adăugați coniacul și fierbeți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
7
Răzuiește într-un robot de bucătărie; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Adăugați 1 1/2 bețișoare de unt în ficat și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Transferați într-un castron. Îndoiți în 3 lingurițe de semințe de muștar, 3 linguri de pătrunjel și 8 de caperberries feliate și condimentați cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Caper BerriesCaper Berries
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Întindeți mousse-ul într-un vas de suflet de 6 căni și acoperiți cu pătrunjelul rămas, semințele de muștar și fructele de caper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Într-un castron mic, topiți ușor restul de 4 linguri de unt în cuptorul cu microunde. Îndepărtați spuma de pe suprafață. Puneți untul limpede uniform peste mousse, lăsând în urmă solidele din lapte; Înclinați pentru a distribui untul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista