Mostarda di Cremona cu Stracchino și Salam este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 1525 calorii. Pentru $ 6.18 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, cireșe uscate, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pici toscan cu Stracchino și dovlecei, Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole, și Pear Mostarda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați smochinele, perele, caisele, cireșele și merele într-un bol de amestecare și amestecați pentru a amesteca. Într-o cratiță, încălziți zahărul și vinul împreună până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc și se amestecă muștarul și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se toarnă peste fructe și se lasă să se absoarbă 24 de ore. Borcan și frigider.