Moros y Cristianos este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 503 calorii, 20g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,7 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de șuncă, ceapă, orez prefiert și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Rețete similare sunt Mauri și creștini (Moros y Cristianos), Rapid și ușor Moros y Cristianos, și Fasole neagră cubaneză și orez (Moros y Cristianos).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați șuncă; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
3
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 2 minute. Se amestecă sosul de roșii și bulionul; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați orez și următoarele 5 Ingrediente (Orez prin frunze de dafin); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®
5
Presărați fiecare porție uniform cu ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6
Garnisiți cu o crenguță de coriandru, dacă doriți.