, neacoperit, până la foarte fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
În timp ce morcovii fierb, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1/2 inch.
3
Transferați morcovii fierți cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați cartofii în apă clocotită și gătiți, neacoperiți, până se înmoaie, aproximativ 10 minute, apoi scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
În timp ce cartofii se gătesc, morcovii pur și simplu în robotul de bucătărie cu 1/4 cană smântână până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Încălziți untul și restul de 1/4 cană smântână în oală la foc moderat, amestecând, până când untul este topit, apoi forțați cartofii prin ricer în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se adaugă morcovul pur corkule, sarea de mare și piperul după gust și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Nota bucătarilor
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1
• Carrot and potato purée can be made 1 day ahead and chilled, covered. Reheat in a microwave or double boiler.