Morcovi glazurați cu muștar de arțar

Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, lacto ovo vegetariană, primară și prietenoasă cu fodmap? Morcovii glazurați cu muștar de arțar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 96 calorii. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de morcovi, muștar integral, sirop de arțar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 10 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 45%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi Glazurați Cu Muștar, Morcovi Glazurați Cu Muștar, și Morcovi Glazurați Cu Muștar De Miere.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați morcovii în bastoane. (Puteți face acest lucru cu până la 24 de ore înainte și păstrați-le într-o pungă de polietilenă la frigider.) Puneți-le într-o tigaie, turnați suficientă apă clocotită doar pentru a acoperi, aduceți înapoi la fierbere, apoi puneți un capac pe tigaie și gătiți timp de 4-5 minute până când morcovii sunt doar fragezi.
Între timp, puneți untul și siropul de arțar într-o tigaie mică.
Se încălzește până se topește untul, apoi se amestecă muștarul. Ia de pe căldură.
Scurgeți morcovii și vârful într-un vas de servire încălzit.
Se toarnă glazura caldă de arțar peste morcovi. Gustați și reglați condimentele după cum doriți.