Morcovi glazurați cu cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii glazurați cu cimbru. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 190 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, unt, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi Glazurați Și Șalotă Cu Cimbru, Morcovi Cu Cimbru, și Morcovi fierți cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Finalizați până la sfârșitul pasului 2 cu câteva ore înainte, apoi terminați gătitul chiar înainte de servire.
Așezați morcovii, coaja și sucul de portocale, untul, zahărul și usturoiul într-o cratiță mică și condimentați cu sare și piper.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi abia morcovii.
Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și gătiți la foc mediu-mare timp de 810 minute, sau până când morcovii sunt doar fragezi.
Scoateți capacul și fierbeți până când tot lichidul s-a evaporat și morcovii sunt glazurați și aurii la margini, agitând tigaia ocazional pentru a preveni lipirea. Chiar înainte de servire, presărați frunzele de cimbru.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;