Morcovi Dilled și fasole verde
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Morcovii tăiați și fasolea verde ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 72 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți apă, unt, fasole și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Rețete similare sunt Morcovi Dilled & Fasole Verde, Fasole Verde Tăiată, și Fasole Verde Tăiată.
Instrucțiuni
Gatiti primele 5 ingrediente intr-o cratita la foc mediu 8-10 minute sau pana cand legumele sunt crocante.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Topiți untul în cratiță la foc mediu; se adaugă ceapa și se fierbe până se înmoaie.
Adăugați legume; aruncați ușor pentru a acoperi.