Morcovii cu ghimbir-ROM ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 208 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.01 pe portie. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Morcovi Glazurați Cu Ghimbir, și Morcovi Cu Ghimbir Caramelizat.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un cuptor olandez; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați morcovi; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 12 minute sau până aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
3
Scurgeți; aruncați feliile de ghimbir. Puneți morcovii deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ghimbir
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa, ghimbirul tocat și usturoiul; saut 2 până la 3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
6
Adăugați morcovul rezervat, sarea și piperul; saut încă 3 minute. Se amestecă romul, dacă se dorește, și vanilia; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Morcov
Piper
Sare
ROM
1
Așezați morcovii tăiați într-o pungă de plastic cu fermoar și păstrați-o la frigider până la 2 zile. Sau pentru un plus de confort, utilizați morcovi ambalați.