Morcovi De Cupru
Morcovii de cupru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcovi, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi dulci și acri sau bănuți de cupru, Salată de Penny de cupru – o salată ușoară și ieftină făcută cu morcovi, și Bănuți De Cupru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, gătiți morcovii în apă până se înmoaie; se scurge.
Scoateți morcovii; puneți deoparte și păstrați la cald. În aceeași cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb, sarea și ghimbirul. Se amestecă treptat sucul de portocale; se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute.
Adăugați unt. Întoarceți morcovii în tigaie; încălziți.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.