Morcovi cu pansament Tahini
Morcovii cu pansament Tahini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de morcovi, sare kosher, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi Prăjiți Cu Turmeric + Pansament Tahini Cu Lămâie, Luni fără carne: salată roșie de Quinoa cu morcovi prăjiți, Parnsips și pansament Verde Tahini, și Morcovi prăjiți cu stropi dulci de Tahini.
Instrucțiuni
Întindeți morcovii într-un coș mare cu aburi și aburiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mediu, bateți sucul de lămâie cu tahini, uleiul de măsline și apa până se omogenizează.
Bateți usturoiul și condimentați cu sare.
Se toarnă pansamentul peste morcovi, se adaugă pătrunjelul și se aruncă pentru a acoperi.