Morcov-Păstârnac Julienne

Morcov-Păstârnac Julienne
Morcov-păstârnac Julienne ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac tăiat julienne, ghimbir măcinat, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Morcov-Păstârnac Cu Chipsuri De Păstârnac, Supă de morcov-păstârnac cu chipsuri de păstârnac, și Gratin De Morcov-Păstârnac.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați morcovul și păstârnacul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți și lingurați legumele într-un castron de servire; stropiți cu sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista