Morcov Osso Buco
Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 134 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, foarte morcovi, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Morcov Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Adăugați ceapa de perle și gătiți timp de 1 minut.
Scurgeți și tăiați ceapa, apoi curățați-le. Ștergeți tigaia.
Puneți tigaia la foc și adăugați 1 lingură de ulei.
Adăugați morcovii într-un singur strat, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se adaugă ceapa perlată, se presară cu pudra de curry și se gătește, amestecând de câteva ori, până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți la foc moderat timp de 3 minute.
Adăugați pudra de porcini și bulionul de ciuperci și dați la fiert.
Transferați tigaia la cuptor și fierbeți morcovii timp de 1 oră și 15 minute, rotind o dată, până se înmoaie.
Condimentează sosul cu sare și piper. Puneți morcovii, ceapa și sosul în boluri puțin adânci. Într-un castron, aruncați pătrunjelul cu sucul de lămâie și restul de 1 linguriță de ulei și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați frunzele de pătrunjel peste morcovi și serviți.