Monstrul Petrecerii Vegane Calzone
Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 234 calorii. 39 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână roșii cu ciuperci, gobbler, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Creiere Monstru {Petrecere De Blog Monstru De Halloween}, Ideea De Petrecere De Halloween Pentru Copii Sănătoși: Fidea De Dovlecel Monstru Verde Înfricoșător, și Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute, apoi adăugați ciupercile, oregano și cimbru. Gatiti 5 minute mai mult sau pana cand legumele se inmoaie.Condimentează după gust cu sare și piper.
Lăsați să se răcească înainte de utilizare.După ce pâinea a crescut, aruncați-o pe o suprafață de lucru ușor făinată și rotiți-o într-un dreptunghi de 12 x 16 inci (30 x 40 cm).Cu partea scurtă peste, pe centru 6 inci (15 cm), strat jumătate din feliile de roșii de ciuperci și Gobbler, tot amestecul de ceapă/ciuperci, restul de roșii de ciuperci și felii de Gobbler și inelele de ardei. Lăsați 1 inch (2,5 cm) în partea de sus și de jos fără umplere.Folosind un cuțit, faceți 6 până la 8 tăieturi pe fiecare parte a umpluturii, perpendicular pe umplutură. Faceți un număr egal de tăieturi pe fiecare parte.Aceasta este partea care va fi împletită. Începând de sus, pliați o fâșie goală de aluat peste capătul umpluturii. Alternând laturile, trageți o bandă din fiecare parte peste umplutură. Continuați până ajungeți la ultimele benzi de pe fiecare parte. Îndoiți partea de jos, apoi terminați împletitura. Bateți cu mâinile pentru a ajuta la sigilarea benzilor împletite închise.Pulverizați o foaie de copt cu spray antiaderent și transferați cu atenție împletitura pe foaie.
Lăsați să se ridice, acoperit cu un prosop, timp de 30 de minute, sau până se umflă frumos.Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. C sau marca de gaz 4).
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți timp de 30 până la 35 de minute, sau până când fundul se rumeneste.
Transferați într-un raft și lăsați să se răcească câteva minute înainte de tăiere.
Tăiați în șase benzi de 2 inci (5 cm) și serviți.