Reteta monstru carne Cornbread coace ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 35 minute. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 369 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză Cheddar ascuțită, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma Zara, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Lapte Bătut ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Fără Bare Monstru De Coacere, Nu-Coace Monstru Cereale Pops, și Bare De Granola Monstru Fără Coacere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.în tigaie din fontă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul gras in ulei 4 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați cârnați; gatiti 2 minute. Se amestecă cartofii dulci, bulionul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi Dulci
Cârnați
Bulion
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
5
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de pâine de porumb, zeama, untul și oul doar până se umezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Pâine De Porumb
Lapte Bătut
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se întinde peste amestecul de brânză și cârnați până la 2 inci de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți 16 până la 20 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.