Monkfish Braconat Cu Ceapă Roșie, Portocale Și Măsline Kalamata
Monkfish braconat cu ceapă roșie, portocale și măsline Kalamatan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $14.36 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 652 calorii. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de coajă de portocală, boabe de piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Monkfish braconat cu ceapă roșie, portocale și măsline Kalamatan, Măsline Kalamatan Cu Ierburi, și Conopidă Prăjită Și Măsline Kalamatan pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.