Mojito Pulled Porc
Mojito Pulled Pork este un fel principal care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 420 de calorii. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, friptură de umăr de porc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ carne de porc gătită lent cu sos Mojito, Crockpot Lechon (porc strâns) cu sos mojito cubanez și sandvișuri cu carne de porc strânsă cu bere Slow Cooker și BBQ.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate.
Combinați sarea, oregano, chimen, boia de ardei și piper; frecați peste carnea de porc.
Puneți într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet.
Tocați coriandru pentru a măsura 1/4 cană; pus deoparte. Tăiați coriandrul rămas, aruncând tulpinile.
Adăugați frunzele întregi de coriandru, ceapa, ardeiul iute și usturoiul în aragazul lent.
Combinați bulionul, sucul de portocale și sucul de lime; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți friptura; se răcește ușor. Grasimi degresate din sucurile de gatit; pune deoparte 3 căni de sucuri. Aruncați sucurile rămase. Tocați carnea de porc cu două furculițe și întoarceți-o în aragazul lent. Se amestecă coriandru tocat și sucurile de gătit rezervate; căldură prin. Pune 1/2 cană de carne pe fiecare chiflă.
Se serveste cu sos gratar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Pulled Pork funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cu carne, tocanele și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechile de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir]()
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.