Mocha-Marmeladă Shortbread Baruri

Mocha-Marmeladă Shortbread Baruri
Mocha-marmeladă Shortbread baruri necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 152 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24 și costă 31 de cenți pe porție. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ciocolată semidulce, cafea măcinată, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Mocha-Marmeladă Shortbread Baruri, Shortbread cu marmeladă și înghețată Vanillan, și Mocha Shortbread pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați gălbenușul de ou și bateți până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, cafeaua măcinată, praful de copt și sarea. Se amestecă în amestecul de unt, apoi se bate până se amestecă bine. Apăsați nivelul aluatului în partea de jos a unei tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Coaceți crusta într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până se rumenesc ușor, 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Întindeți crusta caldă cu marmeladă, apoi lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Între timp, într-un vas termorezistent așezat (dar fără atingere), care fierbe abia apa într-o tigaie, amestecați ciocolata și smântâna des până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se întinde uniform pe marmeladă și se răcește până când amestecul de ciocolată este ferm la atingere, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Tăiați în 24 de bare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Karthauserhof Ruwer Riesling trocken Grosses Gewachs. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Karthauserhof Ruwer Riesling Trocken Grosses Gewachs
Caracter puternic pe bază de plante în nas, cu doar note subtile de citrice, aspecte de piatră minerală stratificând dincolo, pe palat o structură foarte fin țesută, foarte ușoară în caracter general, dar cu presiune și lungime bună, textură mătăsoasă în finisaj.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista