Miso Legume La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la grătar Miso. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, vinete japoneze, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Legume la grătar cu Miso Sabayon, Legume la grătar cu sos Miso, și Cod Miso Fript Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Combinați miso și 1 lingură de apă. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un tel.
Așezați dovleceii, vinetele și ardeii grași pe o tigaie cu jeleu.
Adăugați 5 linguri amestec miso; aruncați pentru a acoperi.
Ungeți ceapa cu amestecul miso rămas.
Așezați legumele pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți dovleceii, vinetele și ardeiul gras 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Ceapa la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Se servește cu pene de var.