Miros sărat și afumat
Mirosul sărat și afumat este o garnitură care servește 4. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 118 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de mere, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular îmbunătățit de 8%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon Sărat Afumat, Topituri sărate și afumate, și Curcan sărat și afumat cu mere.
Instrucțiuni
Clătiți mirosul în apă curentă rece. Pune deoparte.
Puneți toate ingredientele rămase, cu excepția gheții, în fierbătorul electric. Aduceți la fierbere.
Adăugați gheața și amestecați până când amestecul este răcit.
Transferați lichidul într-o pungă ziptop de 1 galon împreună cu mirosul. Sigilați și puneți-l într-un recipient, astfel încât toți peștii să fie în saramură.
Se pune la frigider timp de 30 de minute până la 1 oră.
Scoateți mirosul din saramură, clătiți și uscați.
Așezați-le pe o tavă căptușită cu prosoape de hârtie, stratificând cu prosoape de hârtie între ele dacă nu se potrivesc într-un singur strat. Se lasă să se usuce la frigider peste noapte.
A doua zi, așezați mirosul pe rafturi, cu burta în jos, separându-le cu cel puțin 1/4 inch și puneți-le într-un fumător. Porniți fumătorul astfel încât să mențină o temperatură de 150 până la 160 de grade F. reglați căldura după cum este necesar și gătiți timp de aproximativ 3 ore sau până la nivelul dorit de coacere.