Mint-Swirl Lollipop Cookie-Uri
Mint-Swirl Lollipop cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 153 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Persoana 51 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr spumant Grosier, culoare alimentară cu gel, amestec de biscuiți cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mint-Swirl Lollipop Cookie-Uri, Lollipop Cookie-Uri, și Lollipop Cookie-Uri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În bolul mare, se amestecă amestecul de biscuiți, untul, făina, ouăle și extractul de mentă cu lingura până se formează aluatul moale. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați o porțiune între 2 coli de hârtie cerată în dreptunghi de 13x10 1/2 inch.
Scoateți foaia superioară de hârtie cerată.
La jumătatea rămasă de aluat, adăugați culoarea alimentelor; se amestecă până se uniformizează culoarea. Formați într-o minge.
Rulați între 2 coli de hârtie cerată în dreptunghi de 13x10 1/2 inch.
Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată; inversați aluatul colorat pe aluatul simplu. Îndepărtați foaia superioară de hârtie cerată. Tăiați aluatul la dreptunghi de 11x9 inci. Rulați strâns într-un jurnal, începând de la partea lungă și folosind foaia inferioară de hârtie cerată ca ghid.
Roll cookie log în zahăr grosier; se taie în felii de 1/2 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați felii la 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Introduceți imediat 1 băț de acadea pe jumătate în fiecare cookie. Cu spatula, îndepărtați cu grijă cookie-urile din foaia de cookie-uri în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 20 de minute.