Mini sandvișuri cu șuncă și brânză

Mini sandvișuri cu șuncă și brânză
Această rețetă face 18 porții cu 48 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Dacă 27 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Mini șuncă și brânză sandwich-uri ar putea fi o mare fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți brânză cheddar, muștar, amestec original și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini sandvișuri cu șuncă și brânză la grătar, Mini Pumpernickel la grătar-sandvișuri cu brânză și murături, și Mini sandvișuri cu brânză la grătar cu salvie și Fontină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.vas de copt pătrat cu grăsime, 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă Bisquick, lapte, muștar și ou până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
MuștarMuștar
LapteLapte
OuăOuă
3
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate de șuncă și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu șunca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se toarnă aluatul rămas peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
5
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc și setați.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.
8
Tăiați în 9 pătrate; tăiați fiecare pătrat în diagonală în jumătate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 3 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista