Mini prăjituri de dovleac este un desert care servește 12. O porție conține 492 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 1,25 USD pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de lapte, ulei de canolan, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini Prăjituri Cu Dovleac, Mini Prăjituri Cu Dovleac-Melasă, și Mini Prăjituri Bundt Cu Dovleac.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bateți pe mediu timp de 2 minute. Îndoiți nucile. Lingurați 1/2 căni în 12 Tigăi tubulare miniaturale unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mare, bateți zahărul cofetarilor, apa și aroma de arțar până se omogenizează. Nuanță portocalie cu colorant alimentar roșu și galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
Aromă De Arțar
3 Bețișoare De Covrig
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați rafturi de sârmă cu prăjituri peste hârtie cerată. Lingurați jumătate din glazură uniform peste blaturile și părțile laterale ale prăjiturilor, lăsând excesul să picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5
Lăsați să stea până când glazura este setată. Repetați cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
6
Într-un castron mic, bateți zahărul și apa cofetarilor până se omogenizează; nuanță verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Tăiați o gaură mică în colțul unei pungi de patiserie sau plastic; introduceți un vârf rotund de patiserie #4. Umpleți punga cu glazură verde. Viță de vie pe dovleci. Pentru tulpină, introduceți un Tootsie
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
8
Rotiți bucata în centrul fiecărui dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "