Mini Plăcinte Cu Rubarbă De Căpșuni

Mini Plăcinte Cu Rubarbă De Căpșuni
Căpșuni rubarbă mini plăcinte este un vegetarian desert. Această rețetă servește 18. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, gălbenuș de ou, cruste de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Plăcinte Cu Căpșuni Și Rubarbă, Căpșuni Rubarbă Crumble Mini-Plăcinte, și Mini Plăcinte Cu Zăbrele De Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.tapetați foaia mare de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. În cratița de 2 litri, amestecați căpșunile, rubarba, 1/2 cană zahăr, amidonul de porumb și coaja de portocală. Gatiti la foc mediu 6 pana la 8 minute, amestecand continuu, pana se inmoaie si se ingroasa. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
RubarbăRubarbă
Cookie-uriCookie-uri
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Îndepărtați crustele de plăcintă din pungi; derulați pe suprafața de lucru. Cu 2 1/2-inch rotund Cookie cutter, taie 14 runde din fiecare crustă; reroll resturi să taie 4 mai multe runde din fiecare crustă. Pe foaia de prăjituri, așezați jumătate din aluatul rotund la 2 inci distanță. Completați fiecare cu 2 lingurițe de amestec de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
Cookie-uriCookie-uri
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Ungeți marginile crustei cu apă; deasupra cu rundele de aluat rămase. Apăsați ferm marginile cu furculița pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
ApăApă
4
Tăiați fante în partea de sus a fiecărei runde.
5
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și frișca; periați deasupra vârfurilor de plăcinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se presară cu 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald sau rece.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Revista