Mini Plăcinte Cu Rubarbă De Căpșuni
Căpșuni rubarbă mini plăcinte este un vegetarian desert. Această rețetă servește 18. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, gălbenuș de ou, cruste de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Plăcinte Cu Căpșuni Și Rubarbă, Căpșuni Rubarbă Crumble Mini-Plăcinte, și Mini Plăcinte Cu Zăbrele De Rubarbă Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.tapetați foaia mare de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. În cratița de 2 litri, amestecați căpșunile, rubarba, 1/2 cană zahăr, amidonul de porumb și coaja de portocală. Gatiti la foc mediu 6 pana la 8 minute, amestecand continuu, pana se inmoaie si se ingroasa. Se răcește ușor.
Îndepărtați crustele de plăcintă din pungi; derulați pe suprafața de lucru. Cu 2 1/2-inch rotund Cookie cutter, taie 14 runde din fiecare crustă; reroll resturi să taie 4 mai multe runde din fiecare crustă. Pe foaia de prăjituri, așezați jumătate din aluatul rotund la 2 inci distanță. Completați fiecare cu 2 lingurițe de amestec de fructe.
Ungeți marginile crustei cu apă; deasupra cu rundele de aluat rămase. Apăsați ferm marginile cu furculița pentru a sigila.
Tăiați fante în partea de sus a fiecărei runde.
Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou și frișca; periați deasupra vârfurilor de plăcinte.
Se presară cu 2 lingurițe de zahăr.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc ușor.
Se servește cald sau rece.