Mini plăcintă de cioban

Mini Shepherd ' s Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 375 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 185 ar spune că a lovit locul. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării scoțiene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de rozmarin, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paleo Shepherd ' s Pie, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Mini plăcintă de cioban pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Pulverizați o tigaie pentru brioșe cu 12 numere cu spray de gătit. Biscuiți de mucegai la forma fiecărei cupe de brioșă. Par - coaceți biscuiții timp de 6 până la 8 minute până devin aurii.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă carne de vită măcinată și se rumenesc. Se amestecă ceapa, sarea, piperul și usturoiul și se lasă să gătească împreună câteva minute.
Se amestecă făina în amestecul de carne și se amestecă până se atinge o consistență de pastă.
Adăugați ciorba de vită în tigaie și amestecați legumele și ierburile, în ultimele minute, până se combină.
Reîncălziți piureul de cartofi la cuptorul cu microunde timp de 5 până la 6 minute. Se amestecă usturoiul granulat și praful de ceapă.
Lingurați cantități egale (aproximativ 2 linguri) de cartofi calzi pe fundul fiecărui biscuit copt. Apoi acoperiți cu cantități egale de amestec de carne de vită (aproximativ 2 linguri). În cele din urmă top cu cantități egale de Cheddar. Reveniți la cuptor și coaceți timp de 12 până la 15 minute până când brânza este topită și rumenită.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor înainte de a scoate plăcintele individuale cu un cuțit.