Mini eclairs

Mini eclairs
Mini eclairs ia în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest hor d ' oeuvre are 166 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zahăr tos, făină, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 238 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 4%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu Mini-Tiramisu, Mini Eclere De Ciocolată, și Mini-Eclere Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Pentru a face chiflele, încălziți laptele, untul și 150 ml apă foarte ușor într-o cratiță de dimensiuni medii până când tot untul s-a topit. Pregătiți făina și puțină sare, apoi creșteți focul și aduceți lichidul la fierbere. De îndată ce fierbe, scoateți-l de pe foc și bateți făina și un vârf de sare cu o lingură de lemn. Continuați să bateți până când amestecul este neted și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Bateți ouăle, puțin câte puțin, până la un aluat neted și strălucitor. Puneți lingura într-o pungă cu o duză simplă de 1,5-2 cm și lăsați-o deoparte până când este gata de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Pentru a face umplutura, aduceți laptele doar la fiert într-o cratiță cu pasta de vanilie sau păstaia despicată. Între timp, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul și făinurile într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Se toarnă laptele fierbinte în timp ce se amestecă continuu amestecul de ouă. Aruncați păstăia (dacă o utilizați) și readuceți amestecul într-o cratiță ștearsă. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand amestecul este mai gros decat o crema, va deveni cocoloasa, dar continuati sa amestecati si bateti bucatile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Transferați într-un alt vas de amestecare și așezați folie alimentară direct pe suprafață. Se lasă să se răcească, apoi se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Tapetați câteva foi de copt cu pergament de copt. Țeavă pe lungimi lungi de 8-10 cm ale aluatului, aproximativ 2 cm lățime lăsând spațiu pentru a se extinde între fiecare. Puneți la cuptor 5 minute, apoi reduceți focul la 200C/200C ventilator/gaz 6 și coaceți încă 10 minute până devin aurii, umflate și crocante. Folosind o frigăruie, trageți 3 găuri mici de-a lungul bazei fiecărui coc. Puneți din nou pe foile de copt, bazați-vă și reveniți la cuptor pentru încă 8-10 minute până când sunt ușor mai clare. Mișto. Poate fi congelat până la o lună sau depozitat într-un recipient etanș până la 3 zile, doar crocant într-un cuptor fierbinte din nou când este gata de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Adăugați smântâna la umplutura groasă de cremă și bateți cu un tel electric până își păstrează din nou propria formă. Puneți într-o pungă de conducte cu o duză mică, apoi introduceți niște umpluturi în fundul chiflelor folosind găurile de frigărui pe care le-ați făcut înainte (vezi secretele succesului, mai jos). Când se strecoară înapoi, probabil că acel pic este plin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se amestecă lichiorul, dacă se folosește, în zahărul glazurat, plus suficientă apă pentru a face o glazură destul de groasă. Împărțiți între câte boluri doriți culori și colorați fiecare lot după cum doriți. (În funcție de culoarea dvs., poate fi necesar să adăugați o picătură mai multă apă la glazuri, astfel încât acestea să fie groase, dar curgătoare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
(din Cutie)(din Cutie)
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Înmuiați partea superioară a fiecărui eclair în glazură pentru a acoperi sau folosiți o linguriță pentru a răspândi puțin la utilizare mai puțin la început și așteptați să se răspândească și să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
11
Adăugați stropi și decorațiuni, apoi așezați-vă ușor pe rafturi de sârmă pentru a seta. Eclairs sunt cel mai bine consumate în ziua în care sunt umplute și decorate, înainte de a merge ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista