Mini cupe Phyllo umplute cu salată de creveți

Mini cupe Phyllo umplute cu salată de creveți
Mini cupe Phyllo umplute cu salata de creveti ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 159 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Dacă aveți parmezan, țelină, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Mini Chili Umplut Cupe Phyllo, Mini Creveți Phyllo Cupe Cu Pesto Mărar Și Feta, și Mini Spanac Phyllo Cupe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați creveții, țelina și ceapa verde într-un bol mediu. Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, maioneza, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă peste creveți și se amestecă ușor pentru a se combina. Spoon în cochilii phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Filo ShellsMini Filo Shells
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o cratiță mică la foc mic, topiți untul cu usturoiul până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Așezați 1 foaie de aluat phyllo pe o suprafață de lucru, periați-o peste tot cu untul topit, presărați puțin parmezan și pătrunjel tocat, acoperiți cu o altă foaie și repetați de încă 3 ori până când au fost folosite 4 foi. Acoperiți aluatul phyllo cu o bucătărie umedă sau un prosop de hârtie în timp ce stă pe tejghea pentru a preveni uscarea acestuia în timp ce lucrați. Repetați stiva cu foile rămase, astfel încât să ajungeți la 2 stive. Cu un cuțit mare de bucătar, tăiați fiecare stivă în 12 bucăți egale, de 4 x 3 inci. Pulverizați ușor o mini tigaie cu brioșă cu spray de gătit antiaderent. Aliniați fiecare ceașcă de briose cu 1 din bucățile de phyllo, apăsând-o ușor în margini pentru a forma o ceașcă. Repetați pentru a face 24 de capace mini phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de aproximativ 10 minute sau până se rumenesc ușor și crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți din cuptor și răciți complet înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista