Mini Candy Bar Cupcakes
Reteta Mini candy bar Cupcakes este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un mare fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 53 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, primești un desert care servește 70. Un amestec de bomboane de arahide acoperite cu ciocolată, glazură de ciocolată cu lapte bătut, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare includ Vegan Mini Vanillan și ciocolată Swirl Cupcakes (și cum să faci mini cupcakes), Cupcakes cu ananas cu Ganache de ciocolată cu lapte și bomboane de ananas de casă: Happy Cupcakes, și Mini Candy Bar Cifre De Afaceri.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 70 de mini căni de briose. Tăiați fin bomboane suficiente pentru a fi egale cu 3/4 cană (aproximativ 2 bare).
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apă, ulei și albușuri de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. La viteză mică, bateți în bomboane tocate doar până se amestecă. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose (două treimi pline). Puneți la frigider orice aluat de tort rămas până când este gata de utilizare.
Coaceți 12 până la 16 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Frost cupcakes cu glazură. Tăiați gros bomboane rămase.
Așezați bucăți de bomboane pe glazură, apăsând ușor în jos. Depozitați ușor acoperit.