Mini brioșe cu unt de migdale și căpșuni

Mini brioșe cu unt de migdale și căpșuni
Mini unt de migdale și brioșe de căpșuni este un fără lactate și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini-Brioșe Cu Migdale Portocalii, Mini-brioșe cu migdale de zmeură, și Mini Brioșe Cu Migdale De Ciocolată Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați 24 de cupe mini-brioșe cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și praful de copt într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți împreună untul de migdale, zahărul, uleiul, vanilia și ouăle într-un castron mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MigdaleUnt De Migdale
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ingredientele uscate în 2 loturi și amestecați doar până se omogenizează.
5
Umpleți fiecare cană de brioșă pe jumătate plină cu aluat. Lingurați 1/2 linguriță de gem deasupra fiecărei căni de briose, apoi lingurați aluatul rămas deasupra pentru a acoperi gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
6
Coaceți până când blaturile se rumenesc, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se transferă într-un raft și se răcește.
8
Puneți 1/2 linguriță mai mult din gem deasupra fiecărei brioșe din centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista