Mini Bile De Brânză Franceză
Mini bile de brânză franceză ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 54 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 75. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de suc de lămâie, cremă de brânză, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de ceapă franceză cu mini pâine prăjită Gruy 6RE (alias mini brânză la grătar), Mini Bile De Brânză, și Mini Bile De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ingredientele de bază cu bile de brânză cu un mixer electric prevăzut cu atașament cu palete la viteză medie până când sunt combinate.
Se amestecă amestecurile de aromă. Cu mâinile umezite, formați bile de 1 inch; refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră. (Dacă nu utilizați imediat, acoperiți și refrigerați până la 3 zile sau congelați până la 1 lună.)
În castron mic, se amestecă împreună ingrediente de acoperire.
Rulați bilele în amestec pentru a acoperi înainte de servire.
Se servește cu felii de baghetă, după dorință.