Mini ardei umpluți cu orez de cocos

Mini ardei umpluți cu orez de cocos
Mini ardei umpluți cu orez de nucă de cocos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 118 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, ardei gras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este remarcabil. Încercați Mini Ardei Umpluți Cu Orez, Mini Ardei Umpluți, și Mini Ardei Umpluți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și scurgeți orezul în apă rece. Apoi adăugați orezul, apa, laptele de cocos și sarea împreună într-o oală la foc mare și aduceți la fierbere. Se amestecă și se reduce focul la cea mai mică setare posibilă și se acoperă bine vasul cu capacul. Continuați să gătiți timp de aproximativ 20 de minute până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă coaja de tei și nucile zdrobite în orezul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
Coaja De TeiCoaja De Tei
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
3
Tăiați lungimea laterală a ardeilor și îndepărtați venele și semințele (salvați tăieturile pentru altă utilizare). Umpleți fiecare ardei cu amestecul de orez cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Se aseaza pe tava unsa si se coace la 350 de minute pentru 20-30 de minute.Aranjați pe un platou și garnisiți cu nucă de cocos mărunțită prăjită și coriandru și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista