Minge De Cristal Spulberat

Minge De Cristal Spulberat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Shattered Crystal Ball. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de gelatină, gelatină de var, topping de carton bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Creveți De Cristal, Plaja de cristal din Cotogna, și Salată De Tăiței De Cristal Thailandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați gelatina de var în 3 căni de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă într-un 8-in. farfurie pătrată acoperită cu spray de gătit. Într-un alt bol, dizolvați gelatina portocalie în apa clocotită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Se toarnă într-un alt 8-in. farfurie pătrată acoperită cu spray de gătit. La frigider timp de 4 ore sau până când este foarte ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4
Într-o cratiță mică, presărați gelatină fără aromă peste apă rece; lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără AromăGelatină Fără Aromă
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați suc de struguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
6
Se încălzește la foc mic, amestecând până când gelatina se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
7
Se toarnă într-un castron mare; la frigider 45 de minute sau până se îngroașă ușor. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Tăiați gelatina verde în 1/2-in. cuburi și gelatină portocalie în 1-in. cuburi. Puneți deoparte 8-10 cuburi din fiecare culoare pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
Bomboane RuntsBomboane Runts
9
Așezați 2 căni amestec de topping bătut într-un bol; pliați în cuburile verzi rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Răspândiți-vă într-un 13-in. x 9-in. vas acoperit cu spray de gătit. Îndoiți cuburile portocalii rămase în amestecul de topping biciuit rămas; împrăștiați peste stratul inferior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Se presară cu cuburi de gelatină verde și portocaliu rezervate. La frigider timp de 2 ore sau până la setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De CireșeJeleu De Cireșe
12
Tăiați în pătrate.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista