Minestrone Din Carne De Vită Vegetală
Minestrone de carne de vită de legume este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 224 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Dacă aveți morcovi, carne de vită măcinată, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Minestronă Vegetală, și Minestrone de legume de vară.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, gătiți slănină și carne de vită măcinată până se face bine, rupând carnea de vită în timp ce gătește.
Scurgeți grăsimea și adăugați morcovi, usturoi, ceapă și țelină. Condimentează cu frunza de dafin, busuiocul, rozmarinul și fulgii de ardei roșu. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este translucida. Se amestecă roșiile și bulionul de vită.
Fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, apoi puneți năutul și spaghetele sparte. Gatiti acoperit, timp de aproximativ 10 minute sau pana cand spaghetele sunt al dente.
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.