Minestrone Din Carne De Vită Vegetală

Minestrone Din Carne De Vită Vegetală
Minestrone de carne de vită de legume este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 224 calorii, 16g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Dacă aveți morcovi, carne de vită măcinată, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Minestronă Vegetală, și Minestrone de legume de vară.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți slănină și carne de vită măcinată până se face bine, rupând carnea de vită în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți grăsimea și adăugați morcovi, usturoi, ceapă și țelină. Condimentează cu frunza de dafin, busuiocul, rozmarinul și fulgii de ardei roșu. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand ceapa este translucida. Se amestecă roșiile și bulionul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De VităCarne De Vită
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, apoi puneți năutul și spaghetele sparte. Gatiti acoperit, timp de aproximativ 10 minute sau pana cand spaghetele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
4
Scoateți frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista