Rețeta Minestrone de pui afumat ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 15 ore. Pentru $ 4.4 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 813 calorii, 65g de proteine, și 44G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de boia de ardei, ceapă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Minestrone De Pui, și Gnocchi Pui Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bulionul de pui, usturoiul, țelina, morcovul, ceapa și carcasa de pui afumată și coloana vertebrală într-un vas mare sau cuptor olandez. Se fierbe ușor timp de 1 oră peste o flacără mică. Se strecoară, se transferă într-un recipient mare și se rezervă (se răcește complet dacă se face din timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
1
Adăugați uleiul într-un cuptor olandez și aduceți la foc mediu. Transpirați morcovii, țelina și ceapa până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoiul și transpirați până la parfum, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Se adaugă cartofii, dovleceii, varza și se condimentează cu sare și piper. Transpirați legumele încet până când toate sunt crocante, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)
4
Se toarnă stocul rezervat și roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați coaja de parmezan și fierbeți 12 până la 15 minute; legumele ar trebui să fie fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți din căldură.
7
Adăugați fasolea bleumarin și puiul mărunțit și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa Tocata
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Marină
8
Puneți minestrone în boluri adânci și garnisiți cu parmezanul ras și pătrunjelul tocat și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Panko Măcinat Grosier
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
9
Serviți imediat.
10
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Pentru pui: folosind foarfece de bucătărie, scoateți coloana vertebrală a puiului și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Tăiați puiul în jumătate, direct prin Stern. Prin separarea puiului în două bucăți se va asigura că puiul se fumează mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Presărați bucățile de pui cu sare, piper, usturoiul granulat și boia afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Coji De Cannelloni
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
14
Așezați 1 tigaie adâncă de aluminiu deasupra aragazului. Linie cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
15
Adăugați așchii de lemn înmuiați într-o bucată mare de folie, apoi pliați în lateral pentru a face o pungă. Punch găuri în partea de sus a pungii, setați-l direct peste un arzător de gaz și porniți mare. Lăsați timp de 2 până la 3 minute, urmărind cu atenție. Odată ce începe să fumeze, folosind clești, transferați punga pe fundul tăvii de prăjire căptușite. Setați un suport de sârmă peste așchii din tigaia de prăjire căptușită și poziționați-l astfel încât așchii de lemn să fie direct peste arzător și să continue să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Bitul De Copt Portocaliu M&m
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Creveți Sotați
16
Așezați bucățile de pui cu os în jos pe raft. Acoperiți bine cu folie de aluminiu pentru a sigila fumul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
17
Puneți tigaia de prăjire în cuptor și fumați până când temperatura internă atinge 165 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 45 până la 60 de minute.
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti D. O. C. G. () cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.