Minestrone de pui și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 12 și costă 1,63 USD pe porție. O porție conține 251 calorii, 12g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de carne de pui, paste orzo, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supa de legume și Minestrone — le bouillon de l inquigumes et la minestrone, Minestrone De Pui, și Gnocchi Pui Minestrone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați paste orzo și gătiți timp de 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
3
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul de măsline și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă bulionul de pui și sherry și se amestecă porumbul cu lichid, anghinare, pui fiert și ciuperci. Condimentează cu sare, piper și piper roșu. Gatiti si amestecati pana se incalzeste, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui Fiert
Supă De Pui
Anghinare
Ardei Roșu
Ciuperci
Piper
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Porumb
Sare
5
Amestecați spanacul, roșiile și orzo-ul gătit în cratiță. Continuați să gătiți și amestecați aproximativ 10 minute, până când se amestecă și se încălzește.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.